Over VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC en andere zorginstellingen. Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Het Events Center organiseert congressen en symposia in opdracht. VUmc Academie biedt een uitdagende leeromgeving. Onze deskundige en professionele opleidingsadviseurs en trainers maken gebruik van moderne leermiddelen. Voor het verdiepen en borgen van state of the art vakinhoud adviseren wij en bieden wij begeleiding bij het aanleren. Daarbij hebben we aandacht voor nieuwe technologische ontwikkelingen en processen en voor houding en gedrag.

Colofon

VUmc Academie magazine is een uitgave van VUmc Academie

Eindredactie: Maddy Bergsma

Vormgeving: Designyard

Tekst: Larissa Velkers

Fotografie: Hans Smit, privé foto’s

Website: www.vumcacademie.nl Volg ons op Facebook en LinkedIn of meld u aan voor onze nieuwsbrief via: onderwijscommunicatie@vumc.nl

Met dank aan:

Gerda Blom, Angelique Bremer-Cornet, Jennifer Dekker, Willemien van den Hoven, Johan Joosse, Claudia Kruider, Dennis Moeke, Margreet van de Pol, Christien van Santen, Jojanneke van Staveren, Wim Tromp, Cora Visser, Fred Weiland, Daniëlle van der Weij.