Colofon

VUmc Academie magazine is een uitgave van VUmc Academie.

Eindredactie: Maddy Bergsma

Vormgeving: Designyard

Tekst: Larissa Velkers

Fotografie: Hans Smit, privé foto’s

Website: www.vumcacademie.nl Volg ons op Facebook en LinkedIn

Met dank aan:

Stephanie van Item Bakker, Yvette Bomert, Inez Brouwer, Elin Davies, Inez Dirkzwager, Bart de Jong, Ramon Kinneging, Beatrijs de Leede, Trudie van Luijnen – Ligtvoet , John van Rouwendaal, Christien van Santen, Loes Schouten, Willy Schuppert, Wessel Schulte, Anita Stok, Wim Tromp, Ingrid van de Vegte, Ingena Visser, Basil Waldmann, Daniëlle van der Weij

Over VUmc Academie

VUmc Academie verzorgt meer dan 200 opleidingen, trainingen en workshops voor de medewerkers van Amsterdam UMC en andere zorginstellingen. Daarnaast ontwikkelen we maatwerktrajecten en een uitgebreid aanbod e-learning modules. Het Events Center organiseert congressen en symposia in opdracht.

VUmc Academie biedt een uitdagende leeromgeving. Onze deskundige en professionele opleidingsadviseurs en trainers maken gebruik van moderne leermiddelen. Voor het verdiepen en borgen van state of the art vakinhoud adviseren en bieden wij begeleiding bij het aanleren. Daarbij hebben we aandacht voor nieuwe technologische ontwikkelingen en processen en voor houding en gedrag.